Werken aan uw online succes

Bij Cordileon werken we volgens een aantal basisprincipes die de samenwerking, naast aangenamer, ook succesvoller maken.

Focus op rendement
In alles wat we doen hebben we een sterk resultaatgerichte benadering. Alle diensten die Cordileon u biedt zijn daarom ook gericht op een beter resultaat. Of dit nu het verhogen is van uw omzet, beter informeren van uw bezoekers of het versterken van uw merk.

Heldere uitleg
Het internet wordt gekenmerkt door veel afkortingen en techneutentermen. Niet iedereen is daarmee bekend. Wij praten dan ook liever in de taal die u begrijpt. Door het eenvoudig uit te leggen en te laten zien wat we bedoelen.

Heldere afspraken
Voorafgaand aan ieder traject worden er heldere afspraken gemaakt over wat er opgeleverd gaat worden en wanneer. Zo weet u waar u aan toe bent en ontstaan geen verassingen achteraf.

Resultaten inzichtelijk
Het grote voordeel van investeringen in het internet is dat de resultaten goed zichtbaar en meetbaar zijn. Dit in tegenstelling tot veel traditionele marketinguitgaven. We maken daarom graag de resultaten van ons werk inzichtelijk.

Eén aanspreekpunt
Bij internetprojecten wordt in de meeste gevallen gewerkt met multidisciplinaire teams met ontwerpers, programmeurs, fotografen etcetera. Om het traject zo efficient mogelijk te laten verlopen heeft u één aanspreekpunt.

Doen waar we goed in zijn
We willen doen waar we goed in zijn zodat we daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Geen half werk, maar resultaten leveren op basis van inzicht, kennis en ervaring.