Uw website ontwikkelen of optimaliseren

Als u toe bent aan een nieuwe website of uw huidige website wilt verbeteren, bent u bij Cordileon aan het juiste adres. Rekening houdend met de klantwensen, en altijd gericht op resultaat, ontwikkelen en optimaliseren we jaarlijks tientallen websites. We ontwikkelen en optimaliseren websites die bedoelt zijn voor directe verkoop (webshops), voor leadgeneratie en voor informatievoorziening.

Voor het ontwikkelen van een nieuwe website doorlopen we drie stappen; concept (inclusief het formuleren van de webstrategie), ontwerp en realisatie. Belangrijke factoren hierbij zijn vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en andere elementen die de bezoeker datgene laat doen dat u graag wilt dat ze doen.

Haal met Cordileon de juiste kennis en ervaring in huis om uw website te ontwikkelen of te optimaliseren. Cordileon kent de factoren die uw succes op het internet bepalen. Maak vrijblijvend een afspraak en wij vertellen u welke mogelijkheden wij u kunnen bieden om het internet maximaal bij te laten dragen aan uw ondernemingsdoelen.