Hoog scoren in zoekmachines

Hoog verschijnen in een zoekmachine is een goede en belangrijke manier om leads of kopers naar uw website te trekken. Goede zoekresultaten worden bepaald door een reeks aan factoren. Deze factoren hebben zowel betrekking op de techniek achter uw website als ook de inhoud.

Cordileon kent de verschillende factoren die bepalen of u hoog verschijnt in de zoekmachine als iemand zoekt op een bepaald zoekwoord.

Allereerst zullen we kijken naar het technisch ontwerp. Bij een geheel nieuwe site nemen we dit uiteraard mee. Bij een zoekmachineoptimalisatie van een bestaande site zullen we kijken waar technische verbeterpunten zijn om hoger te scoren.

Na deze stap bepalen we met een zogenaamde keyword analyse welke zoektermen voor uw website interessant zijn om op gevonden te worden. Hierbij wordt gekeken welke zoektermen voor uw organisatie interessant zijn en het concurrerentieniveau van deze zoektermen. Aan de hand van de keyword analyse wordt er bepaald op welke zoektermen het interessant en mogelijk is om hoog te scoren in de organische (gratis) zoekresultaten.

Daarna start het schrijven van de inhoud met ervaren copywriters. Deze inhoud wordt zo geschreven dat uw website hoog scoort in de organische (gratis) zoekresultaten van de zoekmachines. Zodat bezoekers u vinden en u meer rendement opleveren.

Neem contact op met Cordileon om vrijblijvend te spreken over de mogelijkheden voor u om hoog te scoren in de zoekmachines.