Laat uw website gevonden worden

De vindbaarheid van uw website is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Evenals bij een winkel bent u gebaat bij veel bezoekers, en dan met name geïnteresseerde bezoekers. Er zijn verschillende manieren om uw website vindbaar te maken en bezoekers naar uw site te trekken. Een van de belangrijkste is uw zichtbaarheid in een zoekmachine.

Op internet komen bezoekers namelijk in toenemende mate op een website terecht via een zoekmachine zoals Google. U wilt dan ook dat uw website naar voren komt als iemand zoekt op bepaalde trefwoorden. U bereikt dan precies de mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. In de meeste gevallen een veel effectievere methode dan het schieten met hagel door middel van een advertentie of telefonische acquisitie waarmee u ook veel mensen benaderd die geen behoefte hebben aan uw product of dienst.

Cordileon kan uw vindbaarheid analyseren en met diverse diensten verhogen. Bijvoorbeeld met zoekmachineoptimalisatie, zoekmachinecampagnes, e-mailmarketing en webvertising. Zo trekt uw website meer geïnteresseerde bezoekers die u meer rendement kunnen opleveren!